Valmentajat

Katrin Lehtinen

Minulla on omaa luistelutaustaa yksinluistelupuolelta 14 vuotta.
Tämän jälkeen aloitin ohjaajana luistelukoulussa päätyen lopulta Lahden Taitoluistelijoiden harrasteluistelun koordinaattoriksi ja yksinluistelun valmentajaksi. Vastuullani oli harrasteluistelun lisäksi yksinluistelun kehitysryhmät useamman vuoden ajan.
Tällä hetkellä työskentelen peruskoulussa koulunkäynnin ohjaajana tehden myös opettajan pitkiä ja lyhyitä sijaisuuksia. 

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja koulunkäynninohjaaja sekä 1. tason taitoluisteluvalmentaja.
Itselleni tärkeimpiä asioita valmennuksessa on lapsen/valmennettavan kohtaaminen sekä yhdenvertaisuus
ja perusasioiden opettaminen eli vahvan pohjan luominen vaikeammille elementeille. Taitoluistelun vaativuus ja monipuolisuus vaatii myös harjoittelulta monipuolisuutta luistelupolun alusta alkaen. 

Lumin kanssa olemme tosiaan työskennelleet työparina ja on ihanaa päästä jatkamaan yhteistyötä. Odotan innolla yhteistyötä Lumin kanssa, jolta ei paloa lajiin kohtaan puutu! 

Lumi Kiuru

Minulla on omaa kokemusta yksinluistelusta 12 vuotta ja muodostelmaluistelusta 7 vuotta. Harjoittelen edelleen aikuisten yksinluisteluryhmässä. Suurimmat vahvuuteni luistelussa ovat aina olleet esiintyminen ja musiikin tulkinta. 

Olen koulutukseltani valmentaja (VAT ja VEAT), liikuntaneuvoja, yksinluistelun jatkotason valmentaja, muodostelmaluistelun perustason valmentaja ja yksinluistelun seuratuomari. 

Olen aloittanut valmennustyöt 2014 Lahdessa, ja silloin teimme toimivaa yhteistyötä Katrinin kanssa monta vuotta. 2020 lähtien olen valmentanut TTK:ssa Tikkurilassa. Minulla on neljä omaa vastuuryhmää; yksinluistelun nuorten kevytkilparyhmä T1 ja esikilparyhmä Kilpurit sekä harrasteryhmät ShowSkate ja Mini ShowSkate. Olen myös viikottain mukana muiden yksinluistelun kilparyhmien valmennuksessa sekä vastaan harrastepuolen ja luistelukoulun toiminnasta. 
Tykkään tehdä kilpailuohjelmia sekä muita koreografioita jäällä ja tanssissa. Toimin myös tuomarina tähtiarviointikilpailuissa. 

Valmennuksessa minulle kolme tärkeintä kulmakiveä ovat positiivisuus, ihmisläheisyys ja yhdenvertaisuus. 

On ihanaa toteuttaa Katrinin kanssa unelmaa omasta leiristä! Meidän leirillä kaikki saavat treenata omalla tasollaan, tavoitteellisesti täysillä tai rennommallakin asenteella.