Skate Imatra

Taitoluisteluleiri 26.-30.6.2023

Skate Imatra

Kiuru & Kuukkeli järjestää taitoluisteluleirin ensi kesänä Imatralla 26.-30.6.2023!

Valmentajina leirillä toimivat alan ammattilaiset Lumi Kiuru ja Katrin Lehtinen. Valmennus toteutetaan jokaisen osallistujan taitotasoon sopivalla tavalla ja positiivisella valmennustyylillä.

Leirille ovat tervetulleita kaiken ikäiset luistelijat sekä luisteluperheet. Leiri sopii yli 6-vuotiaille taitoluistelijoille, yksinluistelun tähtiarvioinnin tai kansallisen tason luistelijoille, yksilötreeniä kaipaaville muodostelmaluistelijoille, kilpauransa lopettaneille nuorille sekä aikuisluistelijoille.Harjoittelu suunnitellaan niin, että jokainen luistelija saa omalle tasolleen sopivaa treeniä. Tavoitteena on pitää hauska viikko yhdessä liikkuen, samalla mahdollistaen tavoitteellisen ja tehokkaan harjoittelun.

Harjoittelu tapahtuu Imatran jäähallilla ja sen ympäristössä. Leiripäivä sisältää 2 jääharjoitusta, tanssin ja oheisharjoitukset. Myös yksityistunteja on mahdollista varata. Viikon aikana on myös mahdollisuus kokea monta muuta elämystä ja aktiviteettia, kuten kiipeilypuisto, padel, kylpylä ja retki nuotiolle - ja näin myös ei luisteleville vanhemmille löytyy tekemistä!

Jäällä harjoitellaan yksöis- ja kaksoishyppyjä, paljon erilaisia piruetteja, askeleita ja liukuja, sekä musiikin tulkintaa ja vartalon käyttöä. Tanssitunneilla harjotellaan tanssin peruselementtejä, improvisointia sekä opetellaan tanssikoreografia. Oheisissa on päivittäin vaihtuvat teemat.

Leirin hinta on 310 € / osallistuja (sis. alv. 24 %). Majoitus ja ruokailut varataan erikseen.

Koko neljän vuorokauden mittainen leiri palvelee osallistujaa parhaiten, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden lyhyempään leiriin. 2 vrk 155 euroa ja 3 vrk 233 euroa. 

Voit myös seurata Skate Imatra-leiriuutisia Instagramissa:

ILMOITTAUDU MUKAAN