Skate Imatra

Taitoluisteluleiri 30.6.-4.7.2025

Skate Imatra

Kiuru & Kuukkeli järjestää taitoluisteluleirin Imatralla myös ensi kesänä 30.6.-4.7.2025!

Valmentajina leirillä toimivat alan ammattilaiset Lumi Kiuru ja Katrin Lehtinen. Valmennus toteutetaan jokaisen osallistujan taitotasoon sopivalla tavalla ja positiivisella valmennustyylillä.

Leirille ovat tervetulleita kaiken ikäiset luistelijat sekä erityisesti luisteluperheet. Leiri sopii yli 6-vuotiaille yksöis- tai kaksoishyppyjä harjoitteleville taitoluistelijoille, kuten yksinluistelun tähtiarvioinnin tai kansallisen tason luistelijoille, yksilötreeniä kaipaaville muodostelmaluistelijoille, kilpauransa lopettaneille nuorille sekä aikuisluistelijoille. 

Harjoittelu tapahtuu Imatran jäähallilla ja sen ympäristössä. Viiden päivän leiri sisältää yhteensä 10 jääharjoitusta, 3 tanssituntia ja 3 oheiset, sekä muuta iltaohjelmaa. Imatralla on mahdollisuus kokea paljon elämyksiä ja aktiviteetteja - ja näin myös ei luisteleville perheenjäsenille löytyy tekemistä!

Jäällä harjoitellaan yksöis- ja kaksoishyppyjä, paljon erilaisia piruetteja, askeleita ja liukuja, sekä musiikin tulkintaa ja vartalon käyttöä. Tanssitunneilla harjotellaan tanssin peruselementtejä, improvisointia sekä opetellaan tanssikoreografioita. Oheisissa on päivittäin vaihtuvat teemat perustuen taitoluistelijalle tärkeisiin fyysisiin ominaisuuksiin; räjähtävä voima, nopeustaitavuus, rotaationopeus, aktiivinen liikkuvuus ja anaerobinen kestävyys.

Harjoittelu suunnitellaan niin, että jokainen luistelija saa omalle tasolleen sopivaa treeniä. Tavoitteena on pitää hauska viikko yhdessä treenaten, mahdollistaen tavoitteellisen ja tehokkaan harjoittelun.

Leirin hinta on 350 € / osallistuja (sis. alv. 10 %). Majoitus ja ruokailut varataan erikseen.

Koko viiden päivän mittainen leiri palvelee osallistujaa parhaiten, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden kahden päivän leiriin maanantaista tiistaihin. Kahden päivän leirin hinta on 160€ sisältää 4 jäätä ja yhteensä 3 oheisharjoitusta. 

Leiri pidetään mikäli olemme saaneet riittävän määrän ilmoittautumisia maaliskuussa, kun jäävaraukset täytyy vahvistaa. Pyydämme siis tekemään ilmoittautumisen ajoissa! 

Huomaattehan, että leirillä ei ole erillistä leiriohjaajaa, joten pienillä lapsilla tulee olla leirillä vanhempi mukana, myös taukojen aikana. Leirille osallistuvan lapsen tulee pystyä toimimaan omatoimisesti niin, että pystyy esimerkiksi käymään yksin vessassa harjoitusten aikana. 

Tervetuloa Imatralle!

Voit seurata Skate Imatran leiriuutisia Instagramissa:

ILMOITTAUDU MUKAAN