Skate Imatra

Taitoluisteluleiri 1.-4.7.2024

Skate Imatra

Kiuru & Kuukkeli järjestää taitoluisteluleirin Imatralla myös ensi kesänä 1.-4.7.2024!

Valmentajina leirillä toimivat alan ammattilaiset Lumi Kiuru ja Katrin Lehtinen. Valmennus toteutetaan jokaisen osallistujan taitotasoon sopivalla tavalla ja positiivisella valmennustyylillä.

Leirille ovat tervetulleita kaiken ikäiset luistelijat sekä erityisesti luisteluperheet. Leiri sopii yli 6-vuotiaille yksöis- tai kaksoishyppyjä harjoitteleville taitoluistelijoille, kuten yksinluistelun tähtiarvioinnin tai kansallisen tason luistelijoille, yksilötreeniä kaipaaville muodostelmaluistelijoille, kilpauransa lopettaneille nuorille sekä aikuisluistelijoille. 

Harjoittelu tapahtuu Imatran jäähallilla ja sen ympäristössä. Neljän päivän leiri sisältää yhteensä 8 jääharjoitusta, 3 tanssituntia ja 3 oheiset. Imatralla on myös mahdollisuus kokea monta muuta elämystä ja aktiviteettia - ja näin myös ei luisteleville perheenjäsenille löytyy tekemistä!

Jäällä harjoitellaan yksöis- ja kaksoishyppyjä, paljon erilaisia piruetteja, askeleita ja liukuja, sekä musiikin tulkintaa ja vartalon käyttöä. Tanssitunneilla harjotellaan tanssin peruselementtejä, improvisointia sekä opetellaan tanssikoreografia. Oheisissa on päivittäin vaihtuvat teemat.

Harjoittelu suunnitellaan niin, että jokainen luistelija saa omalle tasolleen sopivaa treeniä. Tavoitteena on pitää hauska viikko yhdessä liikkuen, samalla mahdollistaen tavoitteellisen ja tehokkaan harjoittelun.

Leirin hinta on 310 € / osallistuja (sis. alv. 10 %). Majoitus ja ruokailut varataan erikseen.

Koko neljän päivän mittainen leiri palvelee osallistujaa parhaiten, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden kahden päivän leiriin maanantaista tiistaihin. Kahden päivän leirin hinta on 160€ sisältää 4 jäätä ja yhteensä 3 oheisharjoitusta. 

Leiri pidetään mikäli olemme saaneet riittävän määrän ilmoittautumisia maaliskuussa, kun jäävaraukset täytyy vahvistaa. Pyydämme siis tekemään ilmoittautumisen ajoissa! 

Huomaattehan, että leirillä ei ole erillistä leiriohjaajaa, joten pienillä lapsilla tulee olla leirillä vanhempi mukana. Leirille osallistuvan lapsen tulee pystyä toimimaan omatoimisesti niin, että pystyy esimerkiksi käymään yksin vessassa harjoitusten aikana. 

Tervetuloa Imatralle!

Voit seurata Skate Imatran leiriuutisia Instagramissa:

ILMOITTAUDU MUKAAN